Вплив війни на макроекономічні показники України - Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert; Пойда-Носик Ніна; Poyda-Nosyk Nina; Pojda-Noszik Nina (Хмельницький національний університет, 2023)
Резюме. Військові дії, спричинені російським вторгненням на територію України призвели до суттєвого погіршення загальної макроекономічної ситуації в державі. Внаслідок забороним публікувати статистичні дані про реальний макроекономічний стан економіки України, автори здійснили моніторинг доступної інформації з відкритих джерел.
Keywords: війна; макроекономічні показники; економіка України; ВВП