Облік, оподаткування, контроль товарів у роздрібній торгівлі на малому підприємстві - Тетяна Меліхова; Євгеній Меліхов; Софія Радомська (Габрошвілі) (II. RFKMF, 2024)
Резюме. У сучасному світі, на малих підприємствах роздрібній торгівлі, отримання та відвантаження товарів є основним джерелом отримання прибутку. Отже, для цих підприємств правильне ведення обліку та проведення оподаткування товарів є завжди актуальним напрямом дослідження. Товаром є придбана торгівельними компаніями та організаціями продукція підприємств інших галузей народного господарства з метою їх подальшої реалізації. Торговою діяльністю є ініціативна, самостійна діяльність юридичних осіб і громадян по здійсненню покупки і продажу товарів народного споживання з метою одержання прибутку.
Az áruk számvitele, adózása és ellenőrzése a kiskereskedelemben egy kisvállalkozásnál
Accounting, taxation, control of goods in retail trade at a small enterprise
Keywords: облік; оподаткування; контроль