Податкові перевірки інтернет-магазинів - Сарахман Оксана; Oksana Sarakhman; Szarahmán O. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Український ринок електронної комерції продовжує зростати, незважаючи на війну. У 2023 році його обсяг склав 151 млрд грн, що на 17% більше, ніж у 2022 році і цей тренд, швидше за все, продовжиться і у 2024 році. Згідно з Законом України «Про електронну комерцію», електронна комерція (e - commerce) – це відносини, спрямовані на отримання прибутку, що виникають під час вчинення правочинів щодо набуття, зміни або припинення цивільних прав та обов’язків, здійснені дистанційно з використаням інформаційнотелекомунікаційних систем, внаслідок чого в учасників таких відносин виникають права та обов’язки майнового характеру [1].
Az online áruházak adóellenőrzése
Tax audits of online stores
Keywords: інтернет-магазин; податкова перевірка