A Beregszászi kistérség vendéglátó egységek online marketingjének vizsgálata - Tóbiás Viktória; Тобіаш Вікторія (Földrajz és Turizmus Tanszék, 2025)
A jelen szakdolgozat középpontjában a Beregszászi kistérség vendéglátóipari egységeinek online marketing tevékenysége áll, különös tekintettel arra, hogy miként használják ki az online eszközök és platformok kínálta lehetőségeket a helyi kínálat népszerűsítésére. A munka célja, hogy átfogó képet kapjunk a Beregszászi kistérség vendéglátóipari egységeinek digitális jelenlétéről, a weboldalak és közösségi médiafelületek használatáról, valamint arról, hogy milyen mértékben, milyen minőségben és milyen stratégiák mentén alkalmazzák az online marketing eszközeit. A kutatás eredményei hozzájárulhatnak a regionális turizmusfejlesztési stratégiák kidolgozásához, valamint támogatást nyújthatnak a helyi vállalkozások számára digitális kompetenciáik fejlesztéséhez.
Аналіз маркетингової діяльності онлайн в закладах сфери гостинності Берегівської ОТГ
Keywords: Beregszászi kistérség; vendéglátás; online marketing