„…állhatatosan és hűségesen munkálkodjatok – és nemcsak iskoláitokban” - Espán Margaréta; Ешпан Маргарита (KMPSZ, 2016)
A cikk Czébely Lajos viski magyartanárt mutatja be. Szó esik pályája indulásáról, példaképekről, diákéveiről, pályakezdő pedagógusként szerzett benyomásairól és tapasztalatairól, pályája alakulásáról, irodalmi tevékenységéről és az azzal kiérdemelt irodalmi elismerésekről.
http://kmpsz.uz.ua/images/files/kozoktatas/kozoktatas20161.pdf
Keywords: Visk; Czébely Lajos; pedagógusportré; életpálya