Механізм формування програми аудиту облікового сегмента «Витрати майбутніх періодів» на підставі тверджень керівництва - Проскуріна Неля; Nelia Proskurina (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Твердження (аssertions) – запевнення, явні чи інші, щодо визнання, оцінки, подання та розкриття інформації у фінансовій звітності, які притаманні керівництву, яке зазначає, що фінансова звітність підготовлена відповідно до застосовних принципів фінансової звітності. Твердження використовує аудитор для розгляду потенційних викривлень різних типів, які можуть мати місце при ідентифікуванні, оцінці та реагуванні на ризики фінансових викривлень [1].
A “Költségek aktív időbeli elhatárolása” számviteli szegmensre vonatkozó auditálási program kialakításának mechanizmusa a menedzsment állításai alapján
The mechanism of creating the audit program for the accounting category "Future Period Expenses" using management statements
Keywords: аудит; витрати