Фінансове забезпечення регіонального розвитку в умовах децентралізаційних процесів в Україні - Віра Варцаба; Várcábá V.; Валерія Огородник; Ohorodnik V.; Valeriya Ohorodnyk (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Євроінтеграційний шлях, який вибрала сучасна Україна, вимагає виконання міжнародно-правових вимог та зобов’язань, в тому числі з питань розвитку місцевої й регіональної демократії. Підтвердженням тому стало визначення в програмних документах Президента, Уряду та Верховної Ради України пріоритетів, серед яких першочерговим стала децентралізація влади, передача фінансових ресурсів на регіональний рівень та зміцнення матеріально-фінансової бази органів місцевого самоврядування, задоволення інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності на відповідних територіях, надання високоякісних та доступних публічних послуг населенню, узгодження інтересів держави та територіальних громад.
A regionális fejlesztés pénzügyi támogatása Ukrajna decentralizációs folyamataiban
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: регіональний розвиток; децентралізація; Україна