Nevetlenfalu (Beregszászi járás) jólétföldrajzi jellemzése - Oroszi Dominika; Оросі Домініка (Földrajz és Turizmus Tanszék, 2025)
A szakdolgozatban Nevetlenfalu jólétföldrajza kerül bemutatásra. A dolgozatban feltérképeztük a település jólétföldrajzi viszonyait, és meghatároztuk, hogy milyen életkörülmények között élnek a helyi lakosok. Emellett jellemeztük a demográfiai folyamatokat Nevetlenfaluban. A dolgozat elkészítéséhez a terepi megfigyelés módszerét alkalmaztuk.
Характеристика географії добробуту с. Неветленфолу (Берегівський район)
Keywords: Nevetlenfalu; demográfia; jólétföldrajz; természetföldrajz