Káosz és diszkrimináció az ukrajnai nemzetiségi iskolákban - Csernicskó István; Черничко Степан; Csernicsko Istvan (KMPSZ, 2015)
A cikk 2015. július végén Arszenyij Jacenyuk, Ukrajna miniszterelnöke bejelentését tárgyalja amiben utasítást adott az idegen nyelv oktatására fordított óraszámok növelésére a közoktatásban.
https://kmpsz.uz.ua/oldal/kozoktatas.html
Keywords: nemzetiségi iskola; nyelvoktatás; idegennyelv oktatás