A kárpátaljai magyarok számának alakulása a XX. század első felében - Molnár D. István; Молнар Д. Стефан; Stefan Molnar D. (KMPSZ, 2014)
Kárpátalja lakossága számos megpróbáltatáson ment keresztül a XX. század folyamán. A cikk a kárpátaljai magyarok számának alakulásáról számol be a XX. sz. első felében.
https://kmpsz.uz.ua/images/files/kozoktatas/kozoktatas201412.pdf
Keywords: Kárpátalja; magyarság; XX. század; nemzetiségi összetétel