Система бухгалтерського обліку: аспекти впливу COVID-19 - Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert; Макарович Вікторія; Vyktorya Makarovych; Makarovics Viktória (Житомирська політехніка, 2020)
Резюме. Невизначеність в бізнес-середовищі зумовлена COVID-19, законодавчі обмеження, спричиняють необхідність нагального дослідження та розробки належного інструментарію для забезпечення цілісності, достовірності і системності діяльності суб’єктів господарювання. Облікова система виступає тим індикатором, який фіксує всі господарські процеси та є механізмом формування дій на випередження для уникнення негативних впливів. Постає необхідність дослідження питання особливостей бухгалтерського обліку ризиків в умовах нових викликів та невизначеностей.
Keywords: COVID-19; бухгалтерський облік; фінансова звітність; ризики