A II. RF KMF Nagydobronyi objektumainak turisztikai jellegű hasznosításának lehetőségei - Nagy Dorina; Надь Доріна (Földrajz és Turizmus Tanszék, 2025)
A szakdolgozat témája: A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Nagydobronyi objektumainak turisztikai jellegű hasznosításának lehetősége, amelyek alatt elsősorban a Nagydobronyi Erdei Iskola és Kutatóbázisról, illetve az Egán Ede Szakképzési centrumot értjük. A kutatás során az egyik legfőbb cél megismernünk a két helyszínt, hogy miként működnek, illetve felmérnünk a két objektumot, hogy milyen lehetőségeknek kínálhatnak a turizmus szempontjából. Szeretnénk bővebb betekintést nyerni ezekről az objektumokról és olyan program lehetőségeket összeállítani, amelyek megvalósíthatóak lehetnének akár a közeljövőben is.
Можливості туристичного використання Великодобронських об’єктів ЗУІ ім. Ф. Ракоці II
Keywords: II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola; turizmus; Nagydobrony