Krízishelyzetek megoldása pedagógiai módszerekkel - Lestyán Erzsébet; Elizabeth Lestyán (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2024)
Az Egészségügyi Világszervezet 2020. január 30-án a Covid–19-járvány miatt nemzetközi szükséghelyzetet hirdetett, majd március 11-én világjárványnak minősítette a koronavírus-fertőzést. A vírushelyzet okozta iskolabezárás a magyar közoktatást is érintette. Magyarország miniszterelnöke 2020. március 13-án este jelentette be, hogy 2020. március 16-tól visszavonásig az oktatás digitális formában fog zajlani. Ezt az oktatási formát mind a közoktatásban, mind a felsőoktatásban meg kellett oldani.
Solving crisis situations with pedagogical methods
Keywords: módszerek; krízis; differenciálás