Perifériáról perifériára - Molnár D. István; Молнар Д. Стефан; Stefan Molnar D. (MTA TK Kisebbségkutató Intézet-Kalligram, 2018)
A kötet a 2018-ban százéves Kárpátalja népesedési viszonyait mutatja be.
Kárpátalja népessége 1869-től napjainkig
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00006229
Keywords: Kárpátalja; népesség; népszámlálás; nemzetiségi összetétel