Економічна ефективність аутстафінгу - Макарович Вікторія; Makarovics Viktória; Vyktorya Makarovych (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. На сьогоднішній день в більшості розвинених країн аутстафінг розглядається як необхідний елемент ринку праці, що сприяє підвищенню рентабельності і конкурентоспроможності компаній, а також підтримці та зростанню зайнятості населення. Для суб'єктів господарювання України аутстафінг являє собою нетрадиційний інструмент залучення персоналу, який отримує все широке поширення на динамічному ринку кадрових послуг. Аутстафінг (англ. Outstaffing - виведення персоналу за штат; букв. переклад - позаштатний: out -з, поза, назовні; staff - штат, персонал, кадри) є одним із способів управління персоналом із залученням сторонніх організацій (outside organization).
Az Outstaffing gazdasági hatékonysága
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: аутстафінг; економічна ефективність; Україна; Outstaffing