Ідентифікація та класифікація нематеріальних активів - Базилюк А.; Хоменко В.; Baziljuk A.; Homenko V. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. У сучасних умовах господарювання найважливішою складовою функціонування підприємства, підвищення його ринкової вартості та покращення позицій на міжнародних і регіональних ринках стають нематеріальні активи (НМА). В певній мірі це нові об’єкти обліку, які мають свою специфіку та особливості у відображенні їх в бухгалтерському обліку. Саме їх наявність дозволяє підприємству ефективно функціонувати, розвиватися та підвищувати конкурентоспроможність. Нематеріальні активи є об’єктом пильної уваги обліковців як в Україні, так і у всьому світі. На сьогоднішній день немає єдиного ефективного механізму ведення обліку нематеріальних активів їх визнання та класифікації. Відповідно дана тема набуває актуальності та потребує подальших досліджень.
Az immateriális javak azonosítása és csoportosítása
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: iдентифікація; Україна