Інституційне забезпечення активізування державно-приватного партнерства - Комарницька Г.; Komármická H. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Вивчення досвіду економічно розвинутих країн дає змогу зробити висновок про те, що державно-приватне партнерство буде ефективним за умови усесторонньої його підтримки з боку різних інституцій: як безпосередньо органів державної влади загальнодержавного, регіонального чи муніципального рівнів, так і спеціально створених з цією метою інших суб’єктів.
Az állami és közösségi partnerség elősegítésére vonatkozó intézményi rendelkezések
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: Україна; державно-приватне партнерство