A tanulók kreativitásának formálása játékos tevékenységek formájában az új oktatási rendszerben - Magurszka Rita; Магурська Р. (II. RFKMF, 2024)
A jövő szakemberei az iskola falai között vannak, ezért is kulcsfontosságú a tanulók kreativitásának formálásával foglalkozni, főként játékos tevékenységgel, erre legjobb alapokat az Új Ukrán Iskola oktatási rendszere jó alapokat biztosít. Makarenko A.S. írta, „Milyen a gyerek a játékban, sok tekintetben, olyan ahogyan dolgozni fog ha felnő”. [4] A mai modern iskoláknak úgy kell a tevékenységét végeznie, hogy az innovatív oktatási programokat és technológiákat végezzen úgy, hogy fejlessze minden tanuló egyéni képességét, kreatív életszemléletét, és a gyerekekkel emberibb bánásmód elvek alapján bánjon, és a jövő gyermeke a társadalom hasznos tagja legyen a gazdasági átalakulások világában.
Shaping students' creativity in the form of playful activities in the new education system
A tanulók kreativitásának formálása játékos tevékenységek formájában az új oktatási rendszerben
Keywords: tanulók; kreativitás; játék