Вивчення спектроскопічних характеристик ерозійної плазми - Месарош Лівіа; Livia Mesarosh; Mészáros Lívia (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018)
Резюме. Представлено результати спектроскопічного дослідження випромінювання низькоенергетичної лазерної плазми методом емісійної спектроскопії з високим часовим розділенням. Дістало подальший розвиток дослідження плазми алюмінію, олова, міді, індію, галію, срібла, яка утворюється на поверхні твердотільних мішеней.

Abstract. The results of the spectroscopic study of radiation of low-energy laser plasma by the method of emission spectroscopy with high time separation are presented. There was further development of aluminum, tin, copper, indium, gallium and silver plasma, which formed on the surface of solid state targets.
Keywords: лазерна плазма; емісійні характеристики; випромінювання