Хроніка Закарпаття 1867–2010 - Вегеш Микола; Vehes Mikola; Молнар Д. Стефан; Molnár D. István; Stefan Molnar D.; Молнар Йосип; Molnár József; Остапець Юрій; Osztapec Jurij; Офіцинський Роман; Oficinszkij Román; Токар Маріан; et al. (Видавництво УжНУ «Говерла», 2011)
Резюме. У пропонованому українсько-угорському виданні систематизована хронологія найважливіших подій з історії Закарпаття впродовж 1867–2010 років. Хроніка висвітлює різноманітні прояви історичного розвитку регіону, а саме політичні, правові, соціальні, економічні, культурні, освітні. Автори-упорядники акцентують увагу на взаємній історичній спадщині українського та угорського місцевого населення краю, а також їхнього сучасного співіснування.

Az olvasó ukrán–magyar, kétnyelvű kiadványt tart a kezében, amely Kárpátalja 1867 és 2010 közötti történetének krónikája évszámokban. Politikai, jogi, társadalmi, gazdasági, kulturális, oktatási témakörökben követhető az eseménytörténet. A kötet összeállítói megkülönböztetett ﬁgyelemmel voltak a régió ukrán és magyar lakossága együttélésének bemutatására.
Kárpátalja évszámokban 1867–2010
http://mek.oszk.hu/09600/09645/
https://opac3.brff.monguz.hu/record/-/record/display/manifestation/136900/38c79b87-d345-4404-980e-a2c2a3bc27e5/solr/0/24/0/1/score/DESC
Keywords: Закарпаття; Хроніка