Az autentikus történetek szerepe a fiatalkorú nyelvtanulók kommunikatív kompetenciájának fejlesztésében - Nagy-Kolozsvári Enikő; Надь-Коложварі Еніке (Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ, 2009)
Jelen cikk egy empirikus kutatás eredményeit mutatja be, mely a nyelvtanulók kommunikatív kompetenciáit vizsgálja tanórai fejlesztő tevékenységek segítségével.
Keywords: autentikus történetek; fiatal nyelvtanulók