Використання історичного матеріалу на уроках математики - Месарош Лівіа; Livia Mesarosh; Mészáros Lívia (ЦФЕНД-Видавництво ПП “Астрая”, 2024)
Резюме. Математична освіта сьогодні набагато поширеніша, ніж півстоліття тому, постійно виникають нові підходи, та методологічні погляди, але елементи історії математики все щеможна і потрібно використовувати для кращого засвоєння математики, учням також необхідно показати, що математика жива наука, вона постійно розвивається і тим самим створює свою історію.
Keywords: викладання математики; історія математики; особливості навчання