Формування здорового способу життя: удосконалення спортивної майстерності студентів - Візавер Арпад; Vizáver Árpád; Arpad Vyzaver („RIK-U” Kft., 2019)
Резюме. Проаналізовано стан здоров’я та фізичного розвитку студентської молоді та нормативної бази з фізичного виховання, визначено основні принципи роботи вищого навчального закладу з удосконалення спортивної майстерності студентів.

Abstract. In the present study the health condition and physical development of students and the physical education normative base were analysed. Also the basic principles of developing students' athletic skills at higher educational institutions were determined.
Egészséges életmódra nevelés a hallgatók sportban elért eredményességének növelésével
Healthy life style education: developing students’ athletic skills
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2019/04/Final-Pedagogical_conf_2019_03_28-29.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/en/record/-/record/bibBRF00007073
Keywords: здоров’я; фізичний розвиток; спортивна майстерність; спортивне тренування; тренованість