Розвиток логічного та критичного мислення студентів - Месарош Лівіа; Livia Mesarosh; Mészáros Lívia; Лізак Катерина; Kateryna Lizak; Lizák Katalin (MDPC Publishing, 2022)
Резюме. У статті робиться спроба розглянути реалізацію процесу розвитку логічного та критичного мислення студентів у закладах вищої освіти природничого та гуманітарного спрямування. Наводяться приклади засобів розвитку та важливості логічного та критичного мислення майбутніх фахівців.
Keywords: логічне мислення; критичне мислення; освітня технологія