Інноваційне середовище в початковій школі - Маріанна Островська; Osztrovszka Marianna (ЗУІ ім. Ф.Ракоці ІІ-ТОВ «РІК-У», 2021)
Резюме. У монографії розглядаються умови й проблеми створення інноваційного середовища в початковій школі, сутність і особливості інноваційних педагогічних технологій, інноваційної освітньої діяльності вчителя і початкової школи загалом. Значна увага приділяється питанням становлення, розвитку та змісту нових технологій навчання і виховання, готовності вчителя початкової школи до впровадження інноваційних освітніх технологій з урахуванням сучасних пріоритетів освіти: переходу від знаннєвої до компетентнісної парадигми та профілізації закладів загальної середньої освіти. Наукове видання може бути корисною студентам педагогічних факультетів ЗВО, вчителям початкової освітньої ланки, викладачам педагогічних ЗВО, всім, хто займається питаннями розвитку національної освіти.
Монографія
https://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2022/06/ostrovskam_monografija_2021-12-13.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00009186
Keywords: педагогіка; педагогічна технологія; початкова освіта; інновація