Вплив цифрових трансформацій на сталий розвиток - Олександр Бречко; Brecsko O.; Brechko O. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Концепція сталого розвитку передбачає необхідність встановлення балансу між задоволенням сучасних потреб людства і захистом інтересів майбутніх поколінь за трьома компонентами: економічною, соціальною і екологічною. Системний підхід до розуміння даної концепції орієнтується на залучення інформаційних ресурсів і цифрових технологій, які покликані моделювати варіанти розвитку подій в умовах сучасних глобальних і безпекових викликів, передбачати їх результати та приймати випереджуючі рішення.
A digitális átalakulások hatása a fenntartható fejlődésre
The impact of digital transformations on sustainable development
Keywords: Цифрові технології; сталий розвиток