Організація зовнішнього аудиту страхових компаній - Бачо Роберт; Robert Bacho; Bacsó Róbert (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Аудит страхової діяльності має ряд специфічних рис, обумовлених відмінностями бухгалтерського обліку в страхових компаніях та особливостями страхового бізнесу в цілому. Врахування таких особливостей дозволить підвищити якість надання аудиторських послуг, а отже і довіру до страхових компаній, що сприятиме подальшому розвитку ринку страхових послуг в Україні.
A biztosítók külső könyvvizsgálatának megszervezése
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: страховий аудит; страхова компанія