Інновації як чинник економічного росту країни - Домище-Медяник А.; Domiscse-Megyánik A.; Шекмар Н.; Sekmár N. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Вдосконалення економічної системи країни неможливе без аналізу сучасних тенденцій економічного поступального розвитку, виявлення особливостей економічних процесів притаманних сучасному виробництву, змін у циклічності розвитку «нової» економіки, місця країни у світових виробничих ланцюжках. Дослідження цих процесів і явищ дасть змогу сформувати сукупність завдань і заходів для побудови вітчизняної ефективної економічної системи на довготривалій виробничій платформі. Аналізувати проблему потреби створення та трансферу інноваційних розробок і технологічних новинок в економіку країни та систему господарювання українських фірм доцільно на основі кількох груп показників, це - показники прямих іноземних інвестицій в економіку та показники доданої вартості в секторах (галузях) економіки.
Innovációk, mint az ország gazdasági növekedésének tényezői
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: інновація; економіка