A beregszászi református templom. (2. rész - A templom leégése és helyreállítása) - Szamborovszkyné Nagy Ibolya; Самборовскі-Нодь Ібоя; Ibolya Szamborovszky-Nagy (Kárpátaljai Református Egyház, 2018)
Az első világháború, amelyet a kortársak még „nagy háborúnak” neveztek, számos megszorítást és nyomorúságot hozott Beregszász város lakói számára is. Ám ami 1918-ban történt, azt senki sem gondolta, még legrosszabb álmában sem. A cikk a beregszászi református templom leégését és helyreállítását mutatja be.
Keywords: Beregszász; református templom