Társadalomföldrajzi folyamatok Kelet-Közép-Európában: problémák, tendenciák, irányzatok - (:unkn) unknown („RIK-U” Kft., 2020)
A kétkötetes kiadvány a Beregszászban, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolán 2020. március 26–27-re tervezett, de a koronavírus-járvány miatt bevezetett karantén következtében elhalasztott Társadalomföldrajzi folyamatok Kelet-Közép-Európában: problémák, tendenciák, irányzatok című nemzetközi földrajzi konferenciára beküldött előadások anyagát tartalmazza.

Резюме. Двотомний збірник містить матеріали доповідей міжнародної наукової географічної конференції Соціально-географічні процеси в Східно-Центральній Європі: проблеми, тенденції, напрями, яка мала відбутися 26–27 березня 2020 року в Закарпатському угорському інституті ім. Ф. Ракоці ІІ (м. Берегове), однак через епідемію коронавірусу та запровадження карантину була відкладена.
Nemzetközi földrajzi konferencia Beregszász, 2020. március 26–27. Tanulmánykötet. 2. kötet
Соціально-географічні процеси в Східно-Центральній Європі: проблеми, тенденції, напрями
http://kmf.uz.ua/wp-content/uploads/2020/09/final_2_kotet-foldrajzfkonf-2020-07-14.pdf
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00008123
Keywords: Kelet-Közép-Európa; társadalomföldrajz; turizmus; környezeti problémák