Програмні засоби розв’язування оптимізаційних задач та їх характеристики - Ющенко Н.; Juscsenko N. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Питання соціально орієнтованого, інклюзивного та сталого економічного зростання в Україні мають надзвичайну вагу. Українці орієнтовані на здійснення структурних реформ та встановлення сприятливих умов для високотехнологічного, інтелектуальномісткого бізнесу та нових виробництв шляхом запровадження конкурентних переваг інституційної, регуляторної, фіскальної, інфраструктурної, освітньої політики для створення високопродуктивних робочих місць, підвищення оплати праці, виробництва конкурентоспроможної продукції та нарощення експорту.
Az optimalizálási feladatmegoldások szoftverei és azok jellemzése
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: програмні засоби; оптимізаційні задачі