A Narancsik Imre Kutatói Műhelyről - Szamborovszkyné Nagy Ibolya; Самборовскі-Нодь Ібоя; Ibolya Szamborovszky-Nagy (NIKM-RIK-U Kft., 2019)
A bevezetőben a Narancsik Imre Kutatói Műhely létrejöttének körülményeit, tagságát és annak szekcióit, kutatási irányvonalait, megjelent kiadványait ismerheti meg az érdeklődő.
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00007370
Keywords: NIKM; kutatóműhely; református; egyháztörténelem