Міжбюджетні відносини Державного та місцевих бюджетів України - Когут Юлія; Kohut Júlia; Julia Kohut (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Ринкова економіка при розмаїтті її моделей, відомій світовій практиці, характеризується соціально-орієнтованим господарством, яке доповнюється державним регулюванням. Значну роль як у самій структурі ринкових відносин, так і в механізмі їх регулювання з боку держави відіграє Державний бюджет, який є невід'ємною часткою ринкових стосунків і одночасно важливим інструментом реалізації державної політики.
Ukrajna állami és helyi költségvetésének kapcsolatrendszere
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: бюджет; Українa