Особливості впровадження діджиталізації в організацію облікових процесів підприємства - Наталя Селіванова; Szelivánova N.; Selivanova N. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Впровадження діджиталізації в організацію облікових процесів стає необхідністю у сучасному бізнес-середовищі, оскільки це дозволяє підвищити ефективність управління, забезпечити швидкий доступ до інформації та знизити ймовірність помилок. Останнім часом можна чітко відслідкувати тенденцію впровадження діджиталізації в економічній сфері будь-якого виду діяльності. Адже розвиток економіки кожної країни супроводжується появою новітніх інфокомунікаційних процесів [1]. Це пов’язано не тільки з використанням комп’ютерної техніки, а й із застосуванням різноманітних діджитал-технологій та пошуком ефективних засобів автоматизації облікових процесів.
A digitalizálódás jellemzői a vállalati számviteli folyamatok szervezésében
Distinctive features of digitization implementation in enterprise accounting processes
Keywords: діджиталізація; підприємство