Концептуальні основи диференціації розвитку сільських територій - Шебештень Едіна; Sebestyén Edina; Edina Shebestyen (Державний біотехнологічний університет, 2022)
Резюме. В сучасних умовах повномасштабної війни для сільських територій, які мають можливість безперешкодно функціонувати наразі головне навчитися самостійно заробляти кошти та наповнювати місцеві бюджети: через здійснення інвентаризації земель, створення належних умов для підприємців, що у результаті дасть змогу створити нові робочі місця та збільшити дохідну частину бюджету сільських територіальних громад та забезпечити належний рівень продовольчої безпеки країни.
Keywords: сільські території; розвиток