Вплив маркетингових комунікацій на ведення бізнесу - Реслер Марина; Reszler M.; Resler M. (ФОП Сабов А. М., 2019)
Резюме. Значні трансформації в тактиці ведення бізнесу, що відбуваються паралельно зі світовими глобалізацій ними процесами, вимагають від менеджерів підприємств прийняття важливих управлінських рішень, які більшою мірою ґрунтуються на обробці облікової інформації. Реформування та відкритість вітчизняної економіки вимагають формування нового підходу до ведення бізнесу, його структуризації та розвитку в умовах конкуренції на ринках. Особлива увага приділяється використанню маркетинговим комунікаціям на підприємствах.
A marketingkommunikációk hatása az üzletvitelre
https://opac3.brff.monguz.hu/hu/record/-/record/bibBRF00007679
Keywords: маркетингові комунікації; бізнес