Формування ефективної системи забезпечення економічної безпеки підприємства - Радміла Підлипна; Pidlypna R. (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Ключовою передумовою сталого розвитку підприємства за умов подальшого посилення цифровізації, інновації, глобалізації та інших внутрішніх трансформаційних змін які супроводжуються фінансово-економічною нестабільністю під впливом війни в державі є безпечне функціонування з орієнтацією на посилення конкурентних позицій. Економічна безпека стає невід’ємною частиною як зовнішньої, так і внутрішньої політики будь-якого підприємства, важливим завданням якої є захист власних ресурсів і персоналу від різних негативних впливів, попередження причин, а також визначення факторів, які можуть негативно впливати на результати його діяльності.
A vállalkozás gazdasági biztonságát szavatoló hatékony rendszer kialakítása
Formation of an effective system for ensuring the economic security of the enterprise
Keywords: економічна безпека; підприємство