Кібербулінг в освітньому середовищі: механізми реагування та профілактики - Червінська Інна; Inna Chervinska (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці II., 2024)
Резюме. Актуальність проблеми булінгу та його різновидів у сучасному освітньому середовищі закладів загальної середньої освіти засвідчує її затребуваність в освітянської спільноти, батьків, представників громадськості. Однак, незважаючи на таку популярність, ця проблема задля її успішного вирішення вимагає поєднання наукових розвідок учених та напрацювань й досвіду педагогів-практиків. Адже згідно результатів статистичних даних про кібербулінг в освітньому середовищі, його показники зростають. Особливе зростання помічено в період воєнного стану в якому ось уже третій рік перебуває Україна.
Keywords: кібербулінг; освітa; Україна