Словник філологічних термінів - (:unkn) unknown (Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ, 2024)
Резюме. Дане видання є глосарієм для студентів-філологів, покликаним допомогти їм зорієнтуватися в багатстві понять у галузі мовознавства та літературознавства. Нашою метою було створення такого тлумачного словника, який допомагав би орієнтуватися в масиві понять, що належать до лінгвістики та літературознавства. Під час складання роботи ми намагалися спиратися на лексикографічні праці та словники, що створені в України. Основною метою нашого словника було зібрати термінологію, що регулярно використовується в сучасній угорській фаховій літературі та підручниках. Наш словник був створений з метою використання на курсах, що проводяться на кафедрі філології Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці II, насамперед для підготовки вчителів української мови та літератури, а також для використання в школах Закарпаття.

Jelen kiadvány egy olyan, a filológus hallgatók számára készült fogalomtár, amely segít eligazodni a nyelv- és az irodalomtudomány tárgykörébe tartozó fogalmak rengetegében
Keywords: словник; філологічні терміни