Модель розвитку кіберспорту як сфери цифрової економіки України - Чизмар Іван; Csizmár Iván; Chyzmar Ivan (Купрієнко СВ, 2024)
Резюме. Дана монографія призначена для викладачів, аспірантів, і студентів, які вивчають спеціальності «Економіка» та «Підприємництво та торгівля», для фахівців цих галузей і для широкого кола читачів, які цікавляться проблемами становлення та розвитку кіберспорту як нової сфери цифрової економіки, його впливу на суспільство, а також перспективами використання кіберспорту як інструменту для розвитку економіки України.
Keywords: кіберспорт; цифрова економіка; Україна