Az újraélesztés alapjai (folytatás) - Kutasy Krisztián; Kutashi Christian; Куташі Крістіан (KMPSZ, 2025)
A cikk ismerteti az újraélesztés alapszabályait, módszertanát. Segít abban, hogy kritikus helyzetben felismerjük hogy mikor, mit és milyen sorrendben kell tennünk embertársunk életének megmentéséért.
Elsősegélynyújtás kritikus helyzetekben, háborús időkben. A Marche-algoritmus
Keywords: Marche-algoritmus; újraélesztés; elsősegély