The coefficients of transitiveness of the posets of MM-type being the smallest supercritical poset of width 3 - Bondarenko Vitaliy; Styopochkina Maryna; Stoika Myroslav; Sztojka Miroszláv; Бондаренко Віталій; Стьопочкіна Марина; Стойка Мирослав (Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я. С. Підстригача, 2020)
Abstract. We calculate the coefficients of transitiveness for all posets of MM-type being the smallest supercritical poset of width 3 (i.e. posets, that are minimax equivalent to the poset (2,2,3)).

Резюме. Обчислено коефіцієнти транзитивності для всіх ч. в. множин ММ-типу, що дорівнює найменшій суперкритичній ч. в. множині ширини 3 (тобто ч. в. множин, які є мінімаксно еквівалентними ч. в. множині (2, 2, 3)).
Коефіцієнти транзитивності ч. в. множин MM-типу, що є найменшою суперкритичною ч. в. множиною ширини 3
Keywords: supercritical poset; minimax equivalence; coefficient of transitiveness; MM-type; nodal element; dense subposet; суперкритична частково впорядкована множина; мiнiмаксна еквiвалентнiсть; коефiцiєнт транзитивностi; MM-тип; вузловий елемент; щільна частково впорядкована множина; szuperkritikus poset; minimumx ekvivalencia; tranzitivitási együttható; MM típusú; csomóponti elem; sűrű alcsoport