Цифрові технології в адмініструванні податків: нові виклики та можливості для сталого розвитку - Карина Тростянська (II. RFKMF, 2024)
Резюме. Впровадження цифрових ініціатив у сфері адміністрування податків сприяє покращенню доступності та прозорості податкової системи. Онлайн-реєстрація та доступ до цифрових сервісів робить взаємодію з податковими органами більш зручною для громадян та підприємств, що в свою чергу сприяє збільшенню дотримання податкових обов'язків та зменшенню податкових ризиків. На сьогоднішній день, комплексна система реєстрації та ідентифікації платників податків стає основою ефективного податкового управління. Ця система забезпечує підтримку різних адміністративних процесів, включаючи оцінку податкових ризиків, нарахування та утримання податків, а також звітність третіх сторін та її порівняння.
Digitális technológiák az adóigazgatásban: új kihívások és lehetőségek a fenntartható fejlődés érdekében
Digital technologies in tax administration: new challenges and opportunities for sustainable development
Keywords: цифрові технології; сталий розвиток