„Ellopták az apám sírját, odamenni nem lehet…” - Szamborovszkyné Nagy Ibolya; Самборовскі-Нодь Ібоя; Ibolya Szamborovszky-Nagy (Korunk Baráti Társaság, 2019)
Az ismertetés Zelei Miklós: A kettézárt falu. Dokumentumregény. Kortárs Kiadó, Budapest, 2017. pp. 376. c. munkáját ismerteti.
Zelei Miklós: A kettézárt falu. Dokumentumregény
https://drive.google.com/file/d/1N2Y1jwf-xZ7-aaq4YD2iBn5z5IlKV6Og/view
Keywords: Szelmenc; Szovjetunió; Csehszlovákia; dokumentumregénynek