A mikró vállalatok üzleti modellezésének lehetőségei „GERA” Kft. példáján - Virlics Sándor; Вірліч Шандор; Sandor Virlich; Pataki Gábor; Потокі Габор; Gabor Pataki (II. RFKMF, 2024)
A vállalkozás tevékenységének üzleti folyamatokban történő meghatározása kulcsfontosságú lépés a folyamatok modelljének kidolgozásában, mivel pontos osztályozás nélkül lehetetlen modellt létrehozni. A vállalati üzleti folyamatok kezelése kritikus fontosságú a vállalat sikeres működése szempontjából, ideértve a különböző módszerek és eszközök alkalmazását, mint például az üzleti elemzés, folyamatmodellezés, automatizálás, ellenőrzés és hatékonyságértékelés. Ezek az eszközök hozzájárulnak a kockázatok csökkentéséhez, a folyamatok termelékenységének és hatékonyságának növeléséhez, valamint az ügyfelek elégedettségének növeléséhez és a versenyelőnyök eléréséhez. [1,3,6] A vállalat sikeres működése elkötelezett tervezést, ellenőrzést és elemzést igényel, valamint a piaci és társadalmi feltételek változásaira való rugalmas reagálást. Az adatkezelő és elemző rendszer használata kulcsfontosságú irányítási eszköz, amely lehetővé teszi különböző típusú számvitel vezetését és a pénzügyi jelentések pontosságának és megbízhatóságának biztosítását. [2,4,5]
Можливості бізнес-моделювання мікропідприємств на прикладі ТОВ “Гера”
Business modeling opportunities of micro enterprises on the example of LLC ”GERA”
Keywords: mikró vállalatok; "GERA" Kft.; üzlet modellezés