Особливості безпеки та конфіденційності даних у мобільних фінансових додатках - Ростислав Романюк; Василь Морохович (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці II, 2024)
Резюме. На сьогодні фінансові додатки є популярні, причому база їх користувачів продовжує зростати. Зокрема, за оцінками, попит на бюджетні додатки зросте на 5,4% до 2032 року, досягнувши 359,01 млн доларів США [1]. Все більше користувачів прагнуть мати можливість керувати своїми витратами, доходами, інвестиціями та іншими фінансовими операціями зі смартфона. Для засновників ІТ проєктів це означає великі можливості для зайняття певних ніш на ринку. Наприклад, програми, орієнтовані на представників певних професій або охоплюють різні групи користувачів, такі як власники бізнесу, звичайні користувачі, люди похилого віку і навіть діти.
Keywords: фінансові додатки; мобільні додатки