Фінансова безпека страхових компаній в Україні в Умовах впливу Глобальних чинників - Пойда-Носик Ніна; Pojda-Noszik Nina; Poyda-Nosyk Nina; Бачо Роберт; Bacsó Róbert; Robert Bacho (Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ-ФОП Сабов А. М., 2022)
Резюме. Можна констатувати, що основними тенденціями на страховому ринку України є зменшення кількості страховиків, посилення вимог з боку регулятора, зростання впливу глобальних факторів на рівень прибутковості компаній. Загрози та ризики, які мають місце для фінансової безпеки страховиків, випливають із ринкових умов, геополітичних факторів, особливостей регулювання їх діяльності та побудови системи корпоративного управління.
A globális tényezők hatása az ukrajnai biztosítási vállalkozások pénzügyi biztonságára
Financial security of insurance companies in Ukraine under the influence of global factors
https://opac3.brff.monguz.hu:443/hu/record/-/record/bibBRF00009519
Keywords: страхові компанії; фінансова безпека; Україна