Економічна сутність екологічного обліку - Дар’я Селецька (II. RFKMF, 2024)
Резюме. За останні роки світова спільнота все більше і більше зосереджується на питаннях сталого економічного розвитку, з особливим акцентом на пом’якшенні наслідків екокатастроф та адаптацію до змін клімату. З одного боку, зростає занепокоєння щодо впливу економічної діяльності на місцеве та глобальне навколишнє середовище; з іншого – посилюється розуміння того, що безперервне економічне зростання та добробут людей залежать від переваг, отриманих від навколишнього середовища.
A környezetvédelmi számvitel gazdasági lényege
Economic essence of environmental accounting
Keywords: екологічний облік; підприємство