Теоретичні засади підготовки майбутніх учителів іноземних мов у США - Леврінц Маріанна; Lőrincz Marianna; Levrints Marianna; Кузьмінський Анатолій; Kuzminszkij Anatolij; Anatoliy Kuzminskyy (LAP LAMBERT Academic Publishing, 2019)
Резюме. У монографії представлений аналіз теоретичних і філософських засад підготовки майбутніх учителів іноземних мов, закладених у методологічні підвалини педагогічної освіти США; висвітлено ґенезу проблеми фахової підготовки вчителів-філологів s стану її вивченості у вітчизняних і зарубіжних психолого-педагогічних дослідженнях, узагальнено основні науково-емпіричні й теоретико-практичні напрацювання галузі; з’ясовано чинні моделі підготовки вчителів-філологів, а також проблеми стандартів і вимог до фахової підготовки і професійного розвитку вчителів іноземних мов у США. Матеріал може бути корисним викладачам вищих навчальних закладів, науковцям, управлінцям у галузі освіти, аспірантам, студентам.
Теоретико-філософські засади, моделі, стандарти й вимоги до підготовки майбутніх учителів іноземних мов у США
https://www.morebooks.de/store/gb/book/%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D1%96-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%85-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%96%D0%B2-%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%85-%D0%BC%D0%BE%D0%B2-%D1%83-%D1%81%D1%88%D0%B0/isbn/978-620-0-47152-9
Keywords: професійна підготовка вчителів іноземних мов; майбутній учитель; філософські засади; модель; стандарт; університет; іншомовна освіта; США