Освіта в екстремальних умовах: аналіз проблем і наслідків пандемії в умовах воєнного стану - Орос Ільдіко; Orosz Ildikó; Oros Ildiko; Біда Олена; Bida Olena; Кучай Тетяна; Kuchai Tatiana; Kucsáj Tetjána (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, 2024)
Резюме. Пандемія призвела до суттєвих змін у сфері освіти всієї планети, викликала вона освітні проблеми і в Україні. На початку карантину навесні 2020 року всі заклади освіти в авральному режимі перейшли на дистанційне навчання. Переважна більшість країн принаймні на деякий час закрили всі заклади освіти, в окремих районах навчання зупинилося. За даними ЮНЕСКО (COVID-19, 2020), на квітень 2020 року всі школи було закрито у 191 країні світу, де мешкають понад 90% усіх учнів планети.
Education in extreme conditions: analysis of the problems and consequences of the pandemic in the conditions of marital state
Keywords: освіта; екстремальні умови; пандемія; умови воєнного стану